Dinerlezing Annejet van der Zijl in Zwiggelte

Datum: woensdag 16 maart, 2022
Aanvang: 18.30 uur
Locatie: De Klipper - Zwiggelte
De lezing begint om 20.00 uur. U bent welkom vanaf 19.45 uur. De kosten voor de lezing zijn € 12,50 per persoon. U kunt ook komen mee-eten met Annejet en Ivan in het sfeervolle restaurant van de Klipper. De prijs voor de lezing samen met het tweegangen diner inclusief koffie of thee is € 30 per persoon. Het diner wordt geserveerd om 19.00 uur. Aanwezig 18.30 uur. Voor vragen over de lezing en/of het diner Het Logboek 0593-523985. Voor vragen over de reservering info@podiamiddendrenthe.nl

Heb je onze dinerlezingen gemist het afgelopen jaar? Dan hebben we goed nieuws!

Op 16 maart verwelkomen wij interviewer Ivan Borghstijn en bestsellerauteur Annejet van der Zijl in De Klipper in Zwiggelte.

Haar nieuwste bestseller ‘Fortuna’s kinderen’, met daarin verwerkt haar succesvolle boekenweekgeschenk ‘Leon & Juliette’, is misschien wel haar meest ambitieuze ooit.

Dit waargebeurde verhaal begint bij avonturier Leon Herckenrath die in 1818 zijn hart verloor aan de jonge slavin Juliette en volgt hun oudste dochter en haar Hollandse man tijdens hun avonturen in Californië ten tijde van de Goldrush. En hoe verging het hun nazaten, met hun ongebruikelijke erfenis van enorme weelde en een zwarte bloedlijn?”

Inmiddels staat zij al 20 weken hoog in de Bestseller Top 60 en zijn we enorm vereerd dat zij de nieuwe reeks lezingen aftrapt!

Gezellig als je erbij bent! ?