Film Moloch in Westerbork

Datum: donderdag 03 november, 2022
Aanvang: 20.00 - 22.00 uur
Locatie: Meursinge - Westerbork
U bent welkom vanaf 19.30 uur. Voor vragen: info@podiamiddendrenthe.nl of 06-50743064. U kunt vooraf aan de film gezellig komen eten in restaurant de Turfsteker. Als bezoeker van de film krijgt u dan 15% korting op uw gehele rekening op vertoon van uw ticket. Reserveren is vereist: reserveren@restaurantdeturfsteker.nl of bel 0593-331111.

Sfeervolle, angstaanjagende folkhorrorfilm van eigen veenbodem, waarin een vrouw na een reeks onheilspellende gebeurtenissen vermoedt dat haar familie slachtoffer is van een mysterieuze entiteit. Kunnen ze aan hun lot ontkomen?
Betriek woont met haar ouders en dochter aan de rand van een veenmoeras in het oosten van het land. Als ze thuis zonder enige aanleiding wordt aangevallen door een onbekende man, gaat ze op zoek naar een logische verklaring. Want dit is slechts één voorval uit een reeks van onheilspellende, onverklaarbare gebeurtenissen. In deze even sfeervolle als angstaanjagende folkhorrorfilm van eigen bodem ontdekt de jonge vrouw dat haar familie geterroriseerd wordt door een eeuwenoude legende. Hoe kan ze daaraan ontsnappen?

Nederland, horror, 2022, 99 minuten