Filmweekend 21-23 aug: Yesterday

Datum: vrijdag 21 augustus, 2020
Aanvang: 20.00 - 22.00 uur
Locatie: Meursinge - Westerbork
U kunt vooraf aan de film genieten van het speciale filmmenu. Kies een van de normale plates (€ 12,75 of € 13,75) en ontvang een extra korting van 15% op vertoon van uw filmkaartje. Reserveren is vereist: reserveren@restaurantdeturfsteker.nl of bel 0593-331111.

Yesterday is een Britse muzikale romantische komedie film uit 2019 geregisseerd door Danny Boyle en geschreven door Richard Curtis. De hoofdrollen worden vertolkt door Himesh Patel en Lily James. De film volgt het leven van een ploeterende muzikant. Hij komt erachter dat hij van de ene op de andere dag de enige persoon op aarde is die zich de ‘Beatles’ kan herinneren. Met de kennis van al hun muziek is hij vervolgens relevanter dan ooit.

“Yesterday is deels een scherpe satire op de muziekindustrie en hun gladde marketingmethoden. Maar net als de door romanticus Curtis geschreven filmhits Four Weddings and a Funeral en Love Actually gaat Yesterday vooral over de liefde. Maar dan wel op een originele en geestige manier; een beetje zoals een klassieke song van The Beatles.”

Verenigd Koninkrijk, Romantiek/Komedie/Muziek/Fantasy, 2019, 117 minuten